Varför ska man byta fönster?

1. KOMFORTEN Värmebesparingen, at du slipper ”kallraset” och att de är lättputsade.

2. UNDERHÅLLSFRITT, väljer man aluminiumbeklädda fönster behöver du aldrig måla och skrapa mer.

3. UTSEENDET Man har möjlighet att ändra på utseendet på huset med hjälp av fönsterbyte, snyggt och fräscht.

4. VÄRDEÖKNINGEN Husets värde ökar oftast rejält efter ett fönsterbyte och oftast får man igen pengarna man lagt på fönsterbyte med råge vid eventuell försäljning.

5. SMIDIGT att byta fönstren med Smålandsfönster som fixar bytet på några dagar till ett fast pris med bra garantier, tryggt och enkelt!

Bra investering

Att byta fönster är kanske den investering som kan lyfta känslan och utseendet på ett hus allra mest. Nya fönster ger ökad komfort, mindre buller och sparar energi. Faktum är att enligt Energimyndigheten går en tredjedel av värmen ut genom fönstren i gamla hus. Dessutom blir det väldigt vackert och gör att äldre hus känns moderna och lättskötta utan att tappa charmen. Man får ofta tillbaka hela kostnaden för fönsterbytet med råge vid en eventuell försäljning av huset.

Lättskötta fönster

Det är lätt att sköta nya fönster från Smålandsfönster. De är smidiga att tvätta, även på de övre våningarna. Utan någon stege eller akrobatiska manövrar, putsar man enkelt både ut- och insidan inifrån genom snillrika gångjärnslösningar. En annan stor fördel för alla som någon gång ägnat semestern åt att skrapa och måla fönster, är att väljer man ett fönster med aluminiumbeklädnad så är fönster underhållsfritt och behöver inte skrapas och målas.

Allt ingår

Det går att byta fönster själv. Men varför göra det när vi på Smålandsfönster tar ansvar för hela fönsterbytet? Smålandsfönster erbjuder en helhetslösning som börjar med ett kostnadsfritt personligt hembesök och slutar med att våra skickliga montörer installerar dina fönster och fixar alla detaljer runt omkring. Allt till ett fast småländskt pris!

Smålandsfönster håller hög kvalité, tillverkas med millimeterpassning och levereras direkt från fabriker i Småland. Givetvis lämnar vi garantier på produkter och montage.

Boka ditt kostnadsfria hembesök på tel: 0382-100 05 eller på e-post: info@smalandsfonster.nu

Du kan också göra en offerförfrågan här

SKICKA OFFERT FÖRFRÅGAN!