När ni kom på det första hembesöket kände vi direkt att det var lätt att kommunicera med er. Ni var tydliga, kom med förslag och kom sedan med ett bra pris! När killarna sedan kom för att utföra montaget gick det snabbt och det märktes att de kunde sitt jobb. De lämnade det snyggt efter sig.

Något som vi uppskattade mycket var att de kom med förslag under tiden montaget pågick och vi kom tillsammans fram till bättre lösningar än vi hade förut. Vi är också glada att vi kunde baka in en ytterdörr med montage  i priset, det var så smidigt för oss.

Resultatet: Kanon! Vi är jättenöjda och i vinter har det märkts stor skillnad på värmen mot förra året. Det har varit förvånansvärt varmt och skönt i huset  utan att vi för den skull behövt höja värmen, trots denna kalla vinter, säger Dejan.

Dragica och Dejan Mindic bor i Sävsjö och valde SmålandMODERN.