Christer Abrahamsson Sävsjö skulle renovera den gamla kvarnbyggnaden i Brohult och vände sig till Smålandsfönster:

“Jag begärde offert på ett antal uthusfönster och fönsterdörrar av olika format och modell. Smålandsfönsters representant mötte upp och kontrollmätte på plats, efter att min förfrågan hade skickats ut. Fönstren offererades snabbt och proffessionellt. (Jag är själv försäljningsingenjör för kundanpassade produkter.) De övriga tillfrågade företagen offererade först efter påminnelse, offererade ej kompletta fönster  eller inte alls. Smålandsfönsters offert var mest fördelaktig och fönstren levererades enligt orderbekräftelsen.

Mina inlejda snickare var nöjda med fönstrens kvalitet och utförande.

Därför kan jag rekommendera Smålandsfönster som leverantör av udda fönstermodeller. Då kan man anta att standardmodeller skall vara lika säkert, om priset är rätt”.

Med vänlig hälsning / Christer Abrahamsson Sävsjö

Till Brohults kvarnbyggnad valdes det ur SmålandTRADITIONS sortiment, med fasta spröjs och kittade rutor.