Vi är väldigt nöjda med helheten kring fönsterbytet. Att byta till de fina spröjsade fönstren med allmogestil på foder samt den extra detaljen med konsoll över fönstren passade vårt gamla hus mycket bra. Resultatet blev den gamla, lantliga charmen som vi var ute efter, samtidigt som det blev både tätare och tystare. Från första till sista kontakten med smålandsfönster så har det präglats av bra personlig service. Vi hade mycket frågor och funderingar under resans gång och kunde bolla många tankar och idéer med dem. Uppstod det några problem eller beslut på vägen så tog de sig tid, allt för att vi skulle bli nöjda. Vi beslutade oss för att göra vissa öppningar i väggen för att i största möjliga mån få samma storlek på fönstren på nedre våning, vilket också blev väldigt bra. Det känns som vi har fått ett nytt hus! Vi kan varmt rekommendera smålandsfönster med extra plus för den fina personliga servicen.

Malin och Kalle Rönngård